1 Temmuz 2015 Çarşamba

Terminator: Genisys




Pek çok kötülüğün, savaşın ve yıkımın yaşandığı dünyamızda keşke geriye dönüp bazı şeyleri engelleyebilecek gücümüz olsaydı. Geri dönüp yeni başlangıçlar var etmek. Olmadı mı bir daha, bir daha geriye gitmek... Sanırım bu durumda sürekli geriye giderek hiç geleceği yaşayamazdık.

1984 yılında ilk kez vizyona giren  Terminatör filmi gelecekten geçmişe bu tip bir müdahale hikayesi üzerinden güçlü bir aksiyonla sinema dünyasına giriş yapmıştı. 2009 yılına kadar yeni teknolojilerin gücünün kullanıldığı daha güçlü aksiyon ve görsellikle bezenmiş üç Terminatör filmi daha izledik. Aksiyon seven pek çok sinemasever için unutulmazlar arasına giren filmlerdi bunlar.


Geçen hafta sinema tarihinde bir kült yaratan bu Terminatör fillerinden beşincisi diyebileceğimiz Terminatör: Genisy (yaratılış) ülkemizde vizyona girdi. Film Terminatör filmlerine sadık kalarak, yaşlanmış bir Arnold Schwazenegger ile insanlığın kurtuluşuna dair konusuyla, güçlü bir 3D seçeneği ve yeni teknolojilerin süslediği oldukça iyi bir görsellik sunuyor. Sosyal medya ve teknoloji bağımlılığı üzerine verdiği mesajlarla birlikte Terminatör tutkunları ve aksiyon severler için iyi bir film.



--------------------------------------------
İmdp puanı: 7,3 / 10

Yönetmen: Alan Taylor

Oyuncular: Arnold Schwarzenegger, Jason Clarke, Emilia Clarke
Türü: Aksiyon, bilim kurgu, macera
2015

Fragman




Bumerang - Yazarkafe

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınızı seçeneklerdeki Anonim sekmesine tıklayarak kayıt olmadan yapabilirsiniz..